ABONOHU TANI!

Plotësoni formularin online ose në lokal
Na kontaktoni në: +38343558550
Orari: 08:00 - 16:00

Abonohu

Rreth planit të shujtave
të shëndetshme:

Plani i shujtave të shëndetshme në ‘Green & Protein’ ofron sherbimin e planeve ushqimore 1 dhe 4 javore. Këto plane ndihmojne njerezit që të ekuilibrojne metabolizmin e tyre dhe të rrisin energjine duke konsumuar ushqime të shijshme por njëkohësisht edhe të shëndetshme.

Plani ynë i ushqimit të shëndetshëm permbanë 20 receta të ndryshme gjatë planit 4 javor, ku cdo dite shërbehet nga një recetë e re. Shujta kryesore shoqërohet me një snack, pije të freskët apo ëmbelsire të shijshme.

Të gjitha ushqimet tona janë të përgatitura në shtëpi, përfshire buka dhe salcat. Kuzhinierët tanë cdo ditë përkujdesen që të përgatisin ushqimet me shumë kujdes, duke percjellur të gjitha standardet e përgatitjes, dhe duke i kushtuar një kujdes të vecantë pastrimit të përbërësve tanë të freskët.

Kushtet dhe përgjegjsitë

Si funksionon ky plan ushqimor?

*Ju lutemi lexoni me kujdes informatat më poshtë:

Shujtat kategorizohen në disa lloje dietash:

Vegane (ushqime me përmbajtje bimore)

Vegjetariane

Mishngrënës

Përparësitë kryesore të shujtave të shëndetshme janë:
  1. Hani ushqime të shijshme dhe shëndetshme
  2. Kurseni kohë për gatim dhe blerje të ushqimit
  3. Keni më pak stres për të menduar se çfarë të hani çdo ditë
  4. Keni më shumë kohë për veten tuaj
  5. Ndiheni më energjik, më të disponueshëm dhe më të shëndetshëm
  6. Përfitoni dërgesë falas brenda Prishtinës
Llojet e abonimeve dhe çmimet:

Abonim 4 javor, 109€ (20 shujta, 40 produkte)

Abonim 1 javor, 29€ (5 shujta, 10 produkte)

Plan i ushqimit 4 javor
SHIKO MENUN